۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

عامل قوی پیش‌بینی کننده مرگ زودهنگام

نتایج یک تحقیق جدید نشان داد که شاخص پایین اُمگا ۳ در پیش بینی مرگ زودرس به اندازه سیگار کشیدن بسیار قدرتمند است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 08
کد خبر: ۹۴۵۸۶
به گزارش راهبرد معاصر، بیماری قلبی عروقی هنوز هم دلیل اصلی مرگ و میر در سطح جهان است و می‌توان با تغییر فاکتور‌های رفتاری مانند رژیم غذایی ناسالم، عدم تحرک بدنی و استفاده از دخانیات و الکل، خطر را کاهش داد.



از اینرو محققان معتقدند نشانگر‌های زیستی که گزینه‌های سبک زندگی را ادغام می‌کنند ممکن است به شناسایی افراد در معرض خطر کمک کرده و برای ارزیابی رویکرد‌های درمانی، جلوگیری از عوارض و تأخیر در مرگ مفید باشند.

در میان نشانگر‌های زیستی مبتنی بر رژیم غذایی، اسید‌های چرب هستند که آشکارا با کاهش خطر بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر به هر علتی همراه هستند. این اسید‌های چرب شامل اُمگا ۳، EPA و DHA است که به طور معمول در ماهی‌هایی مانند قزل آلا و شاه ماهی یافت می‌شوند. همچنین مکمل‌هایی امگا ۳ مانند مکمل روغن ماهی و روغن جلبک هم در دسترس هستند.

طبق گزارش سال ۲۰۱۸ که شامل ۲۵۰۰ شرکت کننده بود که به مدت میانگین ۷.۳ سال تحت نظر بودند مشخص شد مبنای میزان EPA + DHA که شاخص اُمگا ۳ تلقی می‌شود، ارتباط قابل توجهی با خطر مرگ به هر دلیلی دارد.

در حقیقت، افرادی که بالاترین شاخص اُمگا ۳ را داشتند در مقایسه با افرادی که پایین‌ترین شاخص اُمگا ۳ داشتند، ۳۳ درصد کمتر در معرض خطر مرگ زودهنگام بودند.

شاخص اُمگا ۳، اندازه گیری میزان EPA و DHA در غشا‌های گلبول قرمز است که نشانگر وضعیت اُمگا ۳ است. شاخص اُمگا ۳ مطلوب، ۸٪ یا بالاتر، شاخص اُمگا ۳ متوسط بین ۴٪ تا ۸٪ و شاخص اُمگا ۳ پایین ۴٪ و کمتر است. شاخص اُمگا ۳ زیر ۴ درصد خطر مرگ زودرس را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

«مایکل مک برنی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «جالب است بدانید که در ژاپن، که میانگین شاخص اُمگا ۳ بیش از ۸٪ است، طول عمر تخمین زده شده حدود ۵ سال بیشتر از ایالات متحده است که میانگین شاخص اُمگا ۳ آن حدود ۵ درصد است. از اینرو، عملاً مواد غذایی که شاخص اُمگا ۳ را تغییر می‌دهند ممکن است به افزایش طول عمر کمک کنند.»
ارسال نظر
آخرین اخبار